Venture Studio

Az OUVC Venture Studio célja új vállalatok felépítése a tehetségek, innovációk és erőforrások összefogásával. Nem csupán tanácsokat adunk, vagy mentorálunk, hanem valóban együtt építjük a vállalkozást az alapítókkal közösen. Kiegészítjük a csapatokból hiányzó kompetenciákat, erőforrásokat és hozzáférést biztosítunk egyetemi kompetenciákhoz. Emellett nagyvállalatok, társbefektetőink, nemzetközi akcelerátor partnereink kapcsolatrendszeréhez és tudásbázisához is biztosítunk hozzáférést.

Miért jó A VENTURE STUDIO?

Ismerd meg a Venture Studio előnyeit!

Az üzletfejlesztési folyamat során új partnerek és piacok felkutatásában, elérésében számíthatsz ránk, hogy a pilot projekted megvalósuljon és az értékesítés felgyorsuljon.

Nemzetközi elérés

A korai fázisban hatalmas kihívás a nemzetközi trendek megismerése, partnerek és piacok elérése. Ezen akadályokat a partnerségeinket kihasználva, a legjobb gyakorlatok átadásával segítjük áthidalni. Szakértőink külföldi tapasztalattal rendelkeznek a legmeghatározóbb ökoszisztémákból. Az érdek közös: Olyan cégek építése, amelyek nemzetközi szinten is megállják a helyüket!

Nagyvállalati kapcsolat

Hackathon-ok szervezése által biztosítunk lehetőséget a tehetségeknek a bemutatkozásra és piaci problémák megoldására. Innen már csak egy lépés az ötlet továbbgondolása és egy startup elindítása.

Befektetői hálózat

Startupok műszaki validációja egy sarkalatos probléma a legtöbb, nem műszaki hátterű befektető esetében. Studiónk, az egyetemi háttér adottságait segítségül hívva, az esetek többségében házon belül tud validációt végrehajtani külsős ügyfelek részére. Az ilyen feladatok elvégzésre optimalizált folyamataink miatt gyorsabb és költséghatékonyabban haladhat a termékfejlesztés.

Egyetemi partnerség

A műszaki validáción túl megannyi területen adódik az egyetemmel közös kutatás-fejlesztés lehetősége, így a startupok olyan erőforráshoz és kompetenciához jutnak, mely versenyelőnyt biztosít számukra.

Startup építés

Online és személyes kurzusaink során adjuk át mindazt a tudást és tapasztalatot, amit az elmúlt évtizedekben szereztünk. Képzéseink kiterjednek az üzleti tervezésre, piacra lépésre, tőkebevonásra, termékfejlesztésre, és product market fit-re.

Akceleráció

Számos nemzetközi piacra lépést felgyorsító programot szervezünk a külpiaci startup ökoszisztéma legnagyobb neveivel közösen. Ez robbanásszerű fejlődést indukál a startup csapatokban és óriási láthatóságot is biztosít számukra.

Építsük együtt fel a Startupod!

Az Óbudai Egyetem kockázati tőke befektetési alapja szakmai mentorálással egybekötött befektetéssel várja a jövő innovátorait.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba!

Kapcsolatfelvételhez használd az alábbi címeink egyikét vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Címünk:

Budapest, Bécsi út 96/B, 1034

Telefon

+36 70 945 2230

Küldj üzenetet nekünk

contact@obudaunivc.com

Kövess minket a közösségi médián